Over Anil Gobind - KindercoachMijn naam is Anil. Ik ben geboren in Suriname en ben als negenjarige alleen zonder ouders naar Nederland gekomen. Ik heb mijn broer en mijn ouders moeten achterlaten zonder enige voorbereiding. Ik heb dan ook geen afscheid kunnen nemen van mijn broer en het gemis was heel erg groot. Er stond veel te wachten op mij, weer naar school gaan en een goed toekomst. Pas na 5 jaar heb ik mijn vader weer ontmoet en toen kreeg ik te horen dat mijn ouders gescheiden waren. Tijdens mijn pubertijd kreeg ik een sterke eigen wil. Daarbij kwam ook kijken dat ik deels opgegroeid ben in een samengesteld gezin. Dit botste enorm in het gezin en ben ik op jonge leeftijd op straat gezet. Ik begreep de wereld niet en de wereld begreep mij niet.

Tijdens mijn zoektocht naar stabiliteit, kwam ik mijn vrouw tegen en hebben we inmiddels 2 kinderen. Na een hele moeilijke periode met ons kind waarin de school en wij als ouders hem niet begrepen omtrent zijn gedrag, zijn wij tijdens deze uitdagingen op zoek gegaan hoe wij het beste onze kinderen kunnen begeleiden. Door de opleiding Kindercoaching te volgen is Shú-Ryú Coaching ontstaan.

Wij voelde ons als ouders machteloos, om te zien dat ons kind zich niet gelukkig voelde.

Wat ik hiermee wil aangeven: ‘1 gezin, 1 verbinding’. Als 1 verbinding verstoord is, zal heel het systeem daardoor verstoord worden.

Uit deze situatie haal ik de kracht en drijfveer om andere ouders en kinderen het helpende hand te bieden, dat zij er niet alleen voor staan door als professional met behulp van praktische handvatten en maatwerk. Een kind heeft het recht om gehoord te worden en zich gelukkig te voelen.

Moraal van mijn verhaal: Ik voel wat u voelt, ik heb meegemaakt wat u nu meemaakt. Dat gun ik u niet maar vooral uw kind niet!

Heeft uw kind een sterke eigen wil? Gelukkig! Ieder kind is uniek en heeft een eigen willetje. Door met jou in gesprek te gaan ontstaat er een verbinding en zal ik jouw verhaal in kaart brengen. Beide zullen we vertrouwen creëren, de juiste stappen zetten en dat jouw wens gehoord en gezien wordt. Ervaar jij op dit moment onrust en spanning binnen je gezin? Laten we samen met je kind kijken naar de beste oplossing. We gaan samen jullie pad bewandelen en zal dit met een eerlijke oog bekijken en uiten in wat ik zie, hoor en voel op een zachte manier.